filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlinePete's Dragon online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Pete’s Dragon

Pete’s Dragon

Dragonul lui Pete    12 August 2016

PG N/A AventurăFamilieFantezie

7.8
IMDB: 7.8/10 2222 voturi

, , ,

N/A

SUA

Traducerea şi adaptarea: dani67

Raportează eroare


Pete şi Dragonul online subtitrat

La moartea părinţilor săi, micuţul Pete este „adoptat” de un enorm dragon verde căruia copilul îi spune Elliot ca omagiu adus căţeluşului din cartea sa preferată de poveşti. Din acel moment, Pete şi Elliot vor fi împreună. Vor străbate pădurile din nord-vestul Americii ascunzându-se de ochii locuitorilor unei comunităţi de pădurari datorită capacităţii dragonului de a se face invizibil, fapt care, în cazul lui Elliot, nu e doar metaforic.

Ani de zile, dl Meacham (Robert Redford), un vechi tăietor de lemne, a fascinat copiii din oraşul său cu poveştile sale despre un dragon teribil care se ascunde în pădurile din Pacific Northwest. Pentru fiica sa, Grace, care lucrează ca pădurar, aceste poveşti nu sunt altceva decât nişte legende… până-l întâlneşte pe Pete şi pe care va încerca să-l poarte către aşa-zisa civilizaţie prin intermediul lui Natalie, fiica bărbatului pe care Grace nu e decisă să-l ia de soţ.

Pete şi Dragonul e inspirat din Elliot şi dragonul invizibil, un film de la Disney din 1977 ce îmbina frumos desenele animate cu acţiune live. Regizorul David Lowery rescrie povestea adaptând povestea zilelor noastre începând cu dificultăţile familiilor până a integra propriile piese lipsă: suspectarea că Elliot e un prieten imaginar inventat de Pete pentru a depăşi trauma suferită de pierderea părinţilor.
E minunat comportamentulu dragonului care, în momente periculoase pare că nici nu mai ştie să zboare, să devină invizibil sau să arunce cu foc.

Efectele speciale sunt convingătoare. Fac din dragon o prezenţă concretă şi captivantă.

Dragon e un film din categoria fantezie, familie, aventură după remake-ul celebrului film din 1977.

În sfârşit avem şi mult aşteptata variantă Blu Ray.

Vizionare plăcută.

 

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Pete’s Dragon
Pete’s Dragon

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Abonează-te  
Notify of

Alte filme