filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlineMăreața Gilly Hopkins online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Măreața Gilly Hopkins

Măreața Gilly Hopkins

The Great Gilly Hopkins    07 Octombrie 2016

PG 99 min ComedieDramăFamilie

6.7
IMDB: 6.7/10 192 voturi

, , ,

Un premiu.

SUA

Raportează eroare


The Great Gilly Hopkins (2016) online subtitrat

sau Măreața Gilly Hopkins este un film american din 2016 de comedie-dramă în regia lui Stephen Herek și scris de David L. Paterson. Pelicula se bazează pe cartea de copii cu același nume din 1978 a Katherinei Paterson. Printre starurile acestui film se regăsesc: Sophie Nelisse, Julia Stiles, Glenn Close, Kathy Bates, Octavia Spencer, Bill Cobbs, și Billy Magnussen. Filmul a fost lansat pe 7 octombrie 2016, de Lionsgate Premiere.
De când a fost abandonată de mama să, pe vremea când era doar un bebeluş, Gilly Hopkins, în vârstă de 12 ani este plasată de la o familie adoptivă la altă. Nimic nu funcţionează din cauza caracterului dificil al fetiţei. Ellis, un asistent social, i-a găsit un nou cămin, la doamna Trotter. Acomodarea este dificilă în ciuda amabilităţii bătrânei doamne. La şcoală, lui Gilly îi este greu să îşi facă prieteni. Când Agnes încearcă să se apropie de ea, Gilly o respinge. Însă, cu multă răbdare şi tandreţe, doamna Trotter reuşeşte să o îmblânzească. Însă, tânăra este din nou bulversată în momentul în care bunica o vizitează şi îi cere să vină să locuiască cu ea.

Urmăriți: Măreața Gilly Hopkins (The Great Gilly Hopkins (2016) online subtitrat)

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Măreața Gilly Hopkins
Măreața Gilly Hopkins
Măreața Gilly Hopkins
Măreața Gilly Hopkins
Măreața Gilly Hopkins

Leave a Reply

1 Comment on "Măreața Gilly Hopkins"

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Ion
Guest

M.a emotionat acest film

Alte filme