filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlineLove Takes Wing 2009 online subtitrat in romana - al saptelea din serie
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Pe aripile iubirii 

Pe aripile iubirii 

Love Takes Wing     4 April 2009

N/A 1h 28min FamilieWestern

7.0
IMDB: 7.0/10 1.052 voturi

, ,

1 nomination.

USA

Raportează eroare


Love Takes Wing 2009

Pe aripile iubirii 

<>Va invitam sa vizionati filmul Love Takes Wing 2009 sau Pe aripile iubirii online subtitrat la cea mai buna calitate .

Este al saptelea film dintr-o serie de filme TV, bazate toate pe cartile lui Janette Oke. Este de asemenea un western, regizat de Lou Philips, cu un buget de 2.000.000$. Actiunea are loc in nemarginita America, unde tanara vaduva Belinda Simpson (Sarah Jones), care este medic de meserie, soseste in oraselul Sikeston pentru a prelua functia de doctor al orasului. Ajunsa aici descopera ca multi localnici, inclusiv copiii de la orfelinat, sunt fie grav bolnavi, fie au murit din cauze necunoscute. Curand, Belinda descopera ca este bagata peste cap in aceasta problema, si localnicii, carora inca nu a reusit sa le castige increderea (deaoarece este doctor-femeie) incep sa carcoteasca dand vina in primul rand pe locuitorii orfelinatului.


Este al saptelea film dintr-o serie de filme TV, bazate toate pe cartile lui Janette Oke. Este de asemenea un western, regizat de Lou Philips cu un buget de doar 2.000.000$. Actiunea are loc in nemarginita America, unde tanara vaduva Belinda Simpson (Sarah Jones), care este medic de meserie, soseste in oraselul Sikeston pentru a prelua functia de doctor al orasului. Ajunsa aici descopera ca multi localnici, inclusiv copiii de la orfelinat, sunt fie grav bolnavi, fie au murit din cauze necunoscute. Curand, Belinda descopera ca este bagata peste cap in aceasta problema, si localnicii, carora inca nu a reusit sa le castige increderea (deaoarece este doctor-femeie) incep sa carcoteasca dand vina in primul rand pe locuitorii orfelinatului.

Filmul e al saptelea din seria de 8 filme bazate pe cartile lui Janette Oke.

Pentru o intelegere mai bine a povestii, vizionati filmele in ordinea urmatoare :

1. Love Comes Softly
2. Love’s Enduring Promise
3. Love’s Long Journey
4. Love’s Abiding Joy
5. Love’s Unending Legacy
6. Love’s Unfolding Dream
7. Love Takes Wing
8. Love Finds A Home

Filmul face parte din categoriile : FamilyWestern , #2009 .

 

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Pe aripile iubirii 
Pe aripile iubirii 
Pe aripile iubirii 
Pe aripile iubirii 

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Abonează-te  
Notify of

Alte filme