filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlineDomnișoara ambițioasă online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Domnișoara ambițioasă

Domnișoara ambițioasă

Carrie Pilby    04 Apr 2017

N/A 98 min ComedieDramă

5.3
IMDB: 5.3/10 149 voturi

, , ,

N/A

USA

Raportează eroare


Carrie Pilby Un film de familie bun, ce provoacă emoţie şi te face să îl urmăreşti până la final. Îl recomand!
La 18 ani, Carrie este deja absolventă de Harvard. Născută la Londra, Carrie s-a mutat în America la 12 ani, după moartea mamei sale. Tatăl său lucrează în Blighty lăsând-o pe Carrie să se descurce de una singură în Manhattan, într-un apartament spațios. Dr. Petrov, un prieten de familie și terapeut este cel care o ajută la nevoie pe Carrie. Acesta din urmă întocmește o listă de obiective pe care Carrie trebuie să le atingă neapărat până de Ziua Recunoștinței, maxim sfârșitul anului. Obiective care o determină pe Carrie să înțeleagă că oamenii nu pot fi judecați după aparențe.
Carrie Pilby este o tânăra extrem de inteligenţă, absolventă de Harvard la doar 18 ani. Convinsă de faptul că lumea care o înconjoară este plină de ipocriţi, Carrie încearcă să îşi găsească un rost în viaţă. Decide să îşi părăsească apartamentul în care a locuit ani de zile şi să îşi caute o nouă locuinţa. În încercarea de a o scoate pe Carrie din cochilia să, psihiatrul sau întocmeşte o serie de rezoluţii pe care Carrie trebuie să le ducă la bun sfârşit între Ziua Recunoştinţei şi sfârşitul anului. Fiecare reuşită o face pe Carrie să realizeze că oamenii sunt întocmai că şi cărţile, nu trebuie judecaţi după coperta.
Vezi și alte filme noi online subtitrate de dramă

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Domnișoara ambițioasă
Domnișoara ambițioasă
Domnișoara ambițioasă
Domnișoara ambițioasă
Domnișoara ambițioasă
Domnișoara ambițioasă
Domnișoara ambițioasă

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Abonează-te  
Notify of

Alte filme