filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlineCum să fii amantu' la femei online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Cum să fii amantu’ la femei

Cum să fii amantu’ la femei

How to Be a Latin Lover    28 Apr 2017

PG-13 115 min Comedie

5.8
IMDB: 5.8/10 5,562 voturi

, , ,

3 nominalizări.

SUA

Traducerea și adaptarea - brucelee / corvin.predoiu / Sica Marius

Raportează eroare


How to Be a Latin Lover (2017) Eugenio Derbez este protagonistul unei comedii care promite să fie cel mai amuzant film făcut vreodată! În această comedie care ne va face să râdem în hohote, Eugenio Derbez este Maximo, un tânăr foarte chipeș care visează să devină bogat fără să aibă nevoie să muncească măcar o zi în viața lui. Își face o carieră din seducerea doamnelor bogate și mai în vârstă, și se însoară cu o femeie de două ori mai bătrână ca el. 25 de ani mai târziu, răsfățat și plictisit să se trezească tot lângă soția lui, acum ajunsă la 80 de ani, are parte de surpriza vieții lui când se trezește că aceasta îi dă papucii pentru un vânzător de mașini mai tânăr ca el. Dat afară din luxoasa vilă, și disperat să-și găsească un loc unde să stea, Maximo se mută să locuiască cu sora lui, Sara (Salma Hayek), și cu Hugo, fiul acesteia, tocilar, dar adorabil, în micul lor apartament. Dornic să se reîntoarcă la viața de lux, Maximo se folosește de colega de clasă de care e îndrăgostit nepotul lui ca să ajungă la bunica acesteia, Celeste, văduva unui miliardar. Pe măsură ce Maximo încearcă să-și redobândească talentele de seducător latino, începe să se apropie de nepotul lui, Hugo, descoperind că important nu e să iubești banii, ci să-ți iubești familia.
Maximo este un tânăr ambițios și foarte frumos, care visează să fie bogat, fără a mai fi nevoie să lucreze o zi în viața lui. După ce a făcut o carieră în a seduce femei bogate vârstnice, acesta ajunge să se căsătorească cu o femeie bogată de două ori mai în vârstă decât el. 25 de ani mai târziu, sătul și plictisit de trezirea lângă soția sa, acum în vârstă de 80 de ani, Maximo are parte de surpriza vieții sale, atunci când ea ajunge să-l părăsească pentru un vânzător de mașini mai tânăr. Forțat să plece din casa lui și disperat să găsească un loc unde să stea, el trebuie să se mute cu sora lui înstrăinată, Sara și fiul ei tocilar, dar adorabil, Hugo, în apartamentul lor mic. Dornic de a reveni la viața de lux, Maximo se folosește de nepotul său pentru a ajunge la noua sa țintă, bunica unei colege de clasă a lui Hugo, Celeste, o miliardară văduvă. În timp ce Maximo încearcă să-și reaprindă puterile sale de latin lover, se trezește atașat de nepotul său Hugo și începe să învețe că iubirea față de bani nu este la fel de importantă ca și dragostea familiei sale.

Vezi și alte filme online cu: Kristen Bell, Salma Hayek, Eugenio Derbez, Rob Lowe

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Cum să fii amantu’ la femei

Leave a Reply

7 Comments on "Cum să fii amantu’ la femei"

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Elena
Guest

Cand difuzati filmul?

neoh
Admin

Cand va aparea pe net. Nu stim cand.

marinela
Guest

nu are subtitrare

costel
Guest

Scrie mare acolo…. Momentan acest film este fără subtitrare… revenim.

FXL
Guest

Ok, asteptam revenirea cu subtitrare in romana 🙂

Alte filme