filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlineCenturionul online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Centurionul

Centurionul

Centurion    30 Iulie 2010

R 97 min AcțiuneAventurăDramă

6.4
IMDB: 6.4/10 63,103 voturi

, , ,

O nominalizare.

Marea Britanie, Franța

Raportează eroare


Romanii n-au reuşit să cucerească pe deplin insulele Britanice, lovindu-se de cea mai puternică rezistenţă în Nord, iar Picţii din Alba se angajează într-o luptă de gherilă contra forţelor Romane de-a lungul liniei Glenblocker şi Gask Ridge de la sudul graniţei tărâmurilor scoţiene. La Pinnata Castra, Picţii prind într-o ambuscadă şi distrug o întreagă garnizoană, luând un singur supravieţuitor pentru interogatoriu – centurionul Quintus Dias, deoarece el cunoaşte limba lor. Luat prizonier de Vortix, Dias este adus în faţa regelui Gorlacon care a unit triburile nordice; Dias este torturat şi interogat în prezenţa fiului liderului, care a fost forţat să privească.

Gnaeus Julius Agricola, guvernatorul Roman al Britaniei, doreşte să obţină favoruri din partea Senatului Roman, sperând să-şi asigure transferul înapoi în confortul Romei. El detaşează Legiunea a Noua, aflată sub comanda Generalului Titus Flavius Virilus, pentru a eradica ameninţarea venită din partea Picţilor şi îi oferă un ghid Briton numit Etain. În timp ce legiunea mărşăluieşte spre nord, ei îl găsesc pe Dias şi îl salvează din mâinile a trei oameni de-ai lui Gorlacon. Dias îi spune lui Virilus despre întâlnirea sa cu Gorlacon, iar generalul descoperă că tatăl lui Dias a fost un gladiator faimos pe care l-a văzut luptând.

Dias se împrieteneşte cu doi ofiţeri Romani, un veteran pe nume Bothos şi un tânăr soldat pe nume Thax. Etain trădează legiunea în favoarea lui Gorlacon, conducându-i spre o capcană unde sunt anihilaţi. Generalul este capturat în timp de Dias, Bothos şi Thax supravieţuiesc. Ei, alături de alţi patru soldaţi, pornesc să-l salveze pe general şi, după câteva zile de mers, îl găsesc şi se furişează acolo odată cu lăsarea întunericului. Neputând să-l dezlege din lanţuri, generalul le ordonă să-l lase şi să se întoarcă pe teritoriul Roman. În momentul retragerii, Thax îl ucide pe fiul cel mic al lui Gorlacon ceea ce atrage şi mai mult asupra lor furia regelui.
Vezi și: un thriller de acțiune despre o femeie, filme online cu Michael Fassbender

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul
Centurionul

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Abonează-te  
Notify of

Alte filme