filme online,filme online subtitrate,filme online noi,seriale onlineBebelușul șef: Cine-i şef acasă online subtitrat în limba română
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Bebelușul șef: Cine-i şef acasă

Bebelușul șef: Cine-i şef acasă

The Boss Baby    31 Mar 2017

PG 97 min AnimațieComedieFamilie

5.4
IMDB: 5.4/10 567 voturi

, , ,

N/A

USA

Raportează eroare


The Boss Baby (2017) DreamWorks Animation te invită să-l întâlnești pe cel mai neobișnuit bebeluș. El poartă o servietă și are vocea și șarmul lui Alec Baldwin. Cu o distribuție de excepție, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o poveste comică despre impactul pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim. Cu un mesaj subtil dar cu un puternic impact emoțional despre importanța familiei, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o comedie autentică și originală, potrivită pentru toate vârstele.
Povestea se centrează în jurul unui băiat în vârstă de șapte ani care este gelos pe „guralivul și purtătorul de servieta”, fratele său mai mic. Când el se lansează într-o misiune pentru a câștiga înapoi afecțiunea părinților săi, acesta află despre un complot secret al CEO Puppy Co, care se învârte în jurul fratelui său copil și amenință să destabilizeze echilibrul iubirii în lume. Ambii frați trebuie să se unească pentru a-și salva părinții, a restabili ordinea în lume și pentru a dovedi că dragostea este într-adevăr, o forță infinită a universului.
The Boss Baby (2017) este o comedie animată 3D, vag bazată pe cartea cu același nume, scrisă și ilustrată de Marla Frazee. Produs de DreamWorks Animation, filmul este regizat de Tom McGrath și scris de Michael McCullers.

Trailer The Boss Baby (2017) online subtitrat

Vezi și alte filme online cu: Alec Baldwin (vocea bebelușului șef)

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Bebelușul șef: Cine-i şef acasă
Bebelușul șef: Cine-i şef acasă

Leave a Reply

1 Comment on "Bebelușul șef: Cine-i şef acasă"

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Ipse
Guest

Frumos,merita vizionat!

Alte filme